********************

pondelok 22. augusta 2011

opäť mini záhradka na balkóne


 ... 




 ... sukulenty krasne rozrastene ...





 ...  muskaty krasne kvitli, ale po dovolenke prestali, su napadnute nejakymi skodcami ...





 ... uz je aj cas vresov, su nadherne ...

 ...



11 komentárov:

  1. Ahoj Emily, vřesy miluju, každý rok si jich několik kupuji a dávám je kamkoli to jde. A ty ho máš navíc v krásném květníku. Vypadá to nádherně něžně.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milá Emily, já se určitě nebudu odhlašovat, kde se mi líbí, tak tam jsem i kdyby ten človíček nenapsal ani řádek. A s tím háčkováním, já jsem takový háčkovací předškolák, snad od září postoupím do vyššího levelu.
    A teď k tvé zmiňované minizahrádce, je moc krásná, nikdy nezáleží na velikosti, ale ta tvoje předčí včechny mini.
    Měj se moc hezky
    Iva

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky Emilko,uvař kafe!Jsem ted na Tvém balkoně!!!Je mi tu kouzelně,mezi stálice krásy bezesporu patří sukulenty a vřesy!A ještě v krásných vkusných obalech,pak je výsledek dokonálý!Daja

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem Janka, pre mňa sú kvety životabudičom, aj keď teraz ich mám menej. Balkón je zasklený a keď som prišla z práce a otvorila okno, tam tam bolo ako v saune. Vyberám také, aby mohli prežiť aj v takých podmienkach.
    Krásny deň
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem krásne Iva za milé slová.
    Krásny deň
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Daja, kávu by sme pili na druhom konci balkóna, tam je ten popísaný stolík, ešte som nevložila foto. Ďakujem krásne, si naozaj dobrá dušička.
    Krásny slniečkový deň
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milá Emi, moc krásně je u vás na balkoně! Bílé muškáty taky moc miluju a velmi obdivuji tvoje vřesy - každý rok je s podzimem kupuji, ale uchovat se mi je nedaří (až na jednen:o))
    Přeju krásný den, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Helenka, ani mne sa veľmi nedarí. Občas niečo posadím do maminej záhrady, ale nie vždy sa to ujme, keďže tam je chladnejšie o tri až štyri stupne.
    Krásny slniečkový pozdrav
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Emily, kyticky jsou nadherne! Obdivuji tve sakulenty jak se jim krasne dari, me jsou takove chudinky a navic jeste okousane od srnek :( Zdravi Monika....

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Diki Monika, mám ich prvý rok, uvidíme, ako prezimujú
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherný blogísek jdu si tě přidat do sledovaných a budu se moc těšit na tvé další příspěvky a krásné fotečky!!!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť